Blog

Donateur van het vergeten kind

In 2018 doneren wij maandelijks een bedrag aan stichting het vergeten kind. Geen enkel kind verdiend het om alleen te zijn, gekwetst, misbruikt, mishandeld, verwaarloosd of “vergeten” te worden en/of alles wat hem/haar lief is achter te moeten laten. S

Het vergeten kind zorgt ervoor dat deze kinderen een veilig, warm en kindvriendelijke omgeving waar ze zichzelf terug kunnen vinden, waar gespeeld en ontwikkeld kan worden.

Wil jij na het lezen van dit bericht ook iets doen voor deze kinderen? Jaarlijks is er een actie. Andere jaren kleurde wij al vlaggetjes, maakte we post-it huisjes… dit jaar zijn er sjaals met boodschappen om ze een hart onder de riem te steken. Voor â‚Ŧ5,00 doneer je al een vlag met spreuk.

Read more

GGD goedgekeurd!

Afgelopen 30 november was het zover… het moment waar ik al dagen naar toe leefde.. De GGD kwam!
Soms lees ik dat collega gastouders dit heel spannend vinden, dat kan ik begrijpen, er hangt toch best wat van die ene persoon en dat ene moment af. Maar ik keek er naar uit. Ik geloof in wat ik te bieden heb en geloof er ook in dat de GGD er niet is om iemand naar beneden te halen. Het is hun taak om ervoor te zorgen dat de rotte appels wegvallen, dat er aan de regels gehouden wordt EN dat de gastouder en omgeving kundig en veilig zijn voor het opvangen van kinderen. En zeg nu zelf? Dat willen we toch allemaal? 

Koeties Gastouderopvang: Vertrouwen in eigen kunnen

Ik sta 100% achter mijn Koeties Gastouderopvang, ook in Druten! Ik heb vertrouwen in mijn kennis en kunnen en sta helemaal achter mijn visie. Daarnaast weet ik dat de opvanglocatie schoon, rustig en veilig is. Niks te vrezen dus! En mocht er eens iets niet helemaal in orde zijn zou ik echt wel de ruimte krijgen dit aan te passen. Dus ook dan is er nog niks aan de hand. 

Na een heel gezellig gesprek over pedagogisch handelen, beleid en visie werd er een rondje door het huis gelopen. De inspecteur had haar beeld gevormd en gaf direct aan dat ik groen licht zou krijgen. Ze vond mijn kennis zeer goed, mijn visie mooi en de ruimte zeer prettig. 
Woorden waar ik heel blij van word natuurlijk 🙂 

Koeties Gastouderopvang in Druten loopt vol

Nu ben ik nog trotser op wat wij bereikt hebben. Komende week is het eindelijk zo ver:

Koeties Gastouderopvang gaat open!!!!!!!!!!!! 

Vol trots kan ik meteen vermelden dat ik vol zit. 
Geen dag is hetzelfde, het kan zomaar veranderen en heb ik wel weer ruimte. Dus zoekt u opvang? Informeer gerust even 🙂

Read more

Koeties Gastouderopvang gaat 11 december open!

Na vier ontzettend drukke weken waarin de tijd vooruit vloog en we elke dag weer trots de dag afsloten om alles wat er die dag weer gedaan was kunnen we eindelijk zeggen dat we klaar zijn! Dat is maar goed ook, ik was er klaar mee! Wat een rommel hebben we moeten doorstaan, veel tegenvallers en ontzettend veel fijne momenten met lieve vrienden en familie die ons kwamen helpen. Er is ontzettend hard gewerkt, als je ziet wat er in die 4 weken gebeurd is. Niet normaal! 

Koeties Gastouderopvang is klaar!

Maar we hadden een doel! Ik wilde zo snel mogelijk weer mijn werk kunnen doen, kindjes vermaken en op zien groeien wanneer de ouders aan het werk zijn. Ik mis het echt! Ondanks dat ik het erg moeilijk vond om in Ewijk te sluiten ben ik heel blij met de keus dat Koeties Gastouderopvang naar Druten is gegaan. Onze meiden zitten inmiddels alweer ruim ’n maand op ’t Geerke in Puiflijk en hebben het er zo naar hun zin, ze zijn ook heel trots en blij met het nieuwe huis. Een juiste keus voor ons alle 4 dus. 

Natuurlijk wil ik met jullie de opvang ruimte delen. Daarom gooi ik op 16 december van 14.00 – 16.00 uur de deuren open! Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen, vragen te stellen en wie weet wel een kennismakingsgesprek in te plannen! Steenakker 9 te Druten is ons adres. 

Wat ik had gehoopt, maar niet had verwacht is dat de opvang zo snel aandacht kreeg en ik alleen nog op maandag en donderdag ÊÊn plekje vrij heb. Dus hebt u interesse? Wees er op tijd bij 🙂  Reserveren voor een ongeboren kindje is mogelijk wanneer de uitgerekende datum voor april 2017 ligt.

En dan nu met trots een aantal foto’s 🙂

23844822 1534934166595947 2416757680106816986 n 300x225 Koeties Gastouderopvang gaat 11 december open! 23905516 983075351833718 3727651088472728861 n 300x225 Koeties Gastouderopvang gaat 11 december open! 23905699 983075415167045 3415318100930158657 n 300x225 Koeties Gastouderopvang gaat 11 december open!

Read more

Voel je thuis bij Koeties Gastouderopvang Druten.

huiselijke sfeer 2 300x227 Voel je thuis bij Koeties Gastouderopvang Druten.

Bij Koeties Gasrtouderopvang voelt het voor kinderen aan als een 2e thuis.
Dit komt voor een groot deel omdat de kinderen opgevangen worden in mijn eigen woonkamer. Voor kinderen voelt dit prettig en vertrouwd. Het zorgt ervoor dat ze zich er snel thuis en vooral veilig voelen. En jezelf veilig voelen is weer heel belangrijk om je goed te kunnen (en vooral durven) ontwikkelen. 

Read more

Kinderopvang in kleine groepen bij koeties Gastouderopvang Druten.

Volle groepen 1 300x227 Kinderopvang in kleine groepen bij koeties Gastouderopvang Druten.

Bij Koeties Gastouderopvang bieden we kinderopvang in groepjes van maximaal 6 kindjes. Dit is inclusief mijn eigen kinderen.
Doordat mijn twee eigen kinderen onder schooltijd op school zijn heb ik dus maximaal 4 kindjes thuis. De groep is klein, waardoor ieder kind zich prettig voelt en het niet te druk is. Daarnaast zijn de leeftijden bij elkaar wat zorgt voor veel mooie momenten.

Leren van elkaar in kleine groepen bij Koeties Gastouderopvang

Bij Koeties Gastouderopvang leren kinderen rekening te houden met de jongere kinderen en de jongere kindjes leren van de grote kindjes. Als je het mij vraagt de perfecte combinatie 🙂

Read more