Mogelijkheden bij Koeties Gastouderopvang

Bij Koeties Gastouderopvang Druten is alles bespreekbaar!
Hieronder ziet u de mogelijkheden in opvang die ik onder andere aanbied, overige opties zijn in overleg bespreekbaar.

12806056 650880105053246 364811987799014376 n 300x252 Mogelijkheden bij Koeties Gastouderopvang

samenspel met de speelkussens

 

dagopvang
Uw kind is welkom bij Koeties Gastouderopvang op maandag en donderdag van 7.00 – 19.00 uur. Koeties Gastouderopvang vangt uw kind(eren) op tot de afgesproken tijd. Wordt het iets later dan is dit natuurlijk ook mogelijk, dit horen we dan graag op tijd van u. (Wenst u afwijkende dagen/tijden? Ook dan kunt u contact opnemen!)

– voorschoolse opvang (VSO)
U kunt uw kind(eren) brengen vanaf 7.00 uur, Koeties Gastouderopavng zal ervoor zorgen dat uw kind(eren) naar school gebracht worden op de afgesproken tijd.

– tussen schoolse 0pvang (TSO)
Ik heb besloten geen TSO te bieden. Dit om de rust te bewaren maar ook omdat u als ouder geen KOT mag ontvangen voor TSO. In Puiflijk en Druten is het mogelijk om TSO op school zelf te doen, dit is goedkoper dan bij mij als gastouder thuis TSO te doen. Informeert u hier eens naar?!

– na schoolse opvang (NSO)
Wij zorgen er voor dat uw kind(eren) van school gehaald worden op het afgesproken tijdstip, daarna draaien ze mee met de verdere dagindeling van Koeties.

– Weekendopvang
Bij Koeties Gastouderopvang wordt uw kind in het weekend ook opgevangen. Dit is een ideale optie wanneer u onregelmatige diensten werkt, weekenddiensten, onverwachts weg moet etc. Deze optie is bespreekbaar, afhankelijk van de planning.

– Vakantieopvang
Bij Koeties Gastouderopvang wordt uw kind in vakanties ook opgevangen. Dit is een ideale optie wanneer u alleen in de vakantie opvang nodig heeft. Deze optie is bespreekbaar, afhankelijk van de planning. In vakanties is opvang op Dinsdag ook mogelijk, informeer hier vrijblijvend naar.

– Noodopvang
Is uw eigen oppas of gastouder (langdurig) ziek of met verlof? Indien de bezetting dit toe laat bied ik ook noodopvang aan.