Pakket opties

De opvang is open op maandag en donderdag voor kinderen van 0 – 4 jaar.
Andere dagen ben ik gestopt als gastouder en ga ik meer actief met het begeleiden van kinderen en ouders in mijn coachpraktijk.

Wat is inbegrepen?

Er is altijd een ruim aanbod in afwisselend fruit. Ik kijk hierna naar het seizoen. Als basis heb ik altijd banaan en appel in huis. Verder wissel ik af. Denk hierbij aan mandarijn, meloen, aardbei, sinaasappel, blauwe bes, peer, druiven, pruimen, kiwi gold en de groene variant. 

Geeft u als ouder liever potjesvoeding mee dan mag dit.  Dit is niet bij de prijs inbegrepen. Vers fruit heeft mijn voorkeur. 

 

Als lunch eten we een broodmaaltijd. Er is een ruim aanbod aan beleg. Ik stimuleer gezond beleg; kaas, smeerkaas, fruitspread, appelstroop, sandwichspread, vleeswaren. Als aanvulling hebben de kinderen ook de keus uit een hagelslag variant (meestal is dit vruchten hagelslag, soms schudde buikjes of muisjes). Naast brood heb ik ook crackers en/of beschuit als aanvulling.

Af en toe is er iets extra’s bij. Bijvoorbeeld knakworstjes, mini worstenbroodjes of een gekookt eitje.

We drinken er melk, water of optimel bij.

Rond half 4 als middag tussendoortje is er regelmatig een afwisselend aanbod. Ik vind het leuk om een monkey platter aan te bieden. Op deze manier is er een variërend aanbod. De kinderen proeven sneller iets nieuws en leren zo andere tussendoortjes kennen.

Het aanbod kan erg variëren; kaasblokjes, fruit, komkommer, tomaatjes, paprika, soepstengel, stukje ontbijtkoek, gedroogd fruit, rozijnen, klein koekje, vleeswaren. Soms met dispausje, soms zonder.

De kinderen drinken hier water of aanmaak limonade.

Verder is alles inbegrepen waar wij de dag mee door brengen. Denk hierbij aan spelmateriaal, speelgoed, creatief materiaal en de kosten voor een uitstapje.

Spullen voor de verzorging van uw kind zoals billendoekjes, crème bij luieruitslag en snoetenpoetsers zijn als vanzelfsprekend ook inbegrepen in mijn opvang.

Is uw kind jonger dan 10 maanden wanneer het in de opvang start dan krijgt u bij het koppelingsgesprek ook een overdracht schriftje waarin we nuttige informatie over het dagritme en de voeding kunnen bijhouden. Daarnaast schrijf ik hierin hoe de dag verlopen is en eventuele bijzonderheden. Een leuk naslagwerk voor later.

Luiers, flesvoeding, potjesvoeding en dieetvoeding zijn niet inbegrepen. 

De avondmaaltijd is niet inbegrepen. Wanneer u uw kind na 18.00 uur komt halen is het mogelijk om de avondmaaltijd bij Koeties Gastouderopvang mee te eten. De kosten hiervoor worden apart verrekend. 

Veelgestelde vragen

de opvang is geopend op maandag en donderdag.

de opvang is open van 7.15 uur tot 18.30 uur.

dit tarief is vastgesteld tot en met december 2020.

Ja. De kinderopvangtoeslag is in 2020 vastgesteld op €6,27

Ik heb mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld door middel van trainingen en andere vormen van verdieping. Door deze kennis kan ik u en uw kind in mijn opvang een breder aanbod bieden. Iets wat natuurlijk erg waardevol is en waardoor ik me met mijn opvang kan onderscheiden van mijn collega’s.
Daarnaast vind ik bewustere keuzes in voeding steeds belangrijker worden. Bewustere keuzes betekend (helaas) vaak ook hogere kosten.

Vanaf januari 2020 werk ik met verschil in tarieven. Dit ben ik gaan toepassen omdat ik veel ouders in het onderwijs in mijn opvang heb en ik daarom ook een 40 wekenpakket aanbied, dit is vrij uniek als Gastouder! Om dit mogelijk (en voor mij haalbaar) te maken heb ik het uurtarief voor het schoolweken pakket iets verhoogd.

Voor buitenschoolse opvang reserveer ik een hele dag plek voor uw kind. Uw kind komt echter maar gemiddeld 2.50 uur. Deze plek kan ik niet opvullen en hou ik dus de gehele dag vrij. Dit is ook nodig, mocht uw kind een dagje niet naar school kunnen i.v.m. ziekte, vakantie of een studiedag van school dan kan uw kind gewoon bij Koeties Gastouderopvang terecht. Dit is de reden waarom het uurtarief voor buitenschoolse opvang hoger is dan het tarief voor dagopvang.

Flexibele opvang is mogelijk bij Koeties Gastouderopvang. Onder flexibele opvang versta ik opvang die niet volgens een vaste overeenkomst afgenomen kan worden. Wanneer u bijvoorbeeld onregelmatig werkt of als oproepkracht werkzaam bent. De kosten voor flexibele opvang liggen hoger dan die van de reguliere dagopvang. De kosten van flexibele opvang tussen 7.15 en 18.30 uur zijn vastgesteld voor 2019 en 2020 op €5,80 per kind,