Waarom koeties Gastouderopvang

5 redenen om voor Koeties Gastouderopvang te kiezen


“Niet alleen overdag betrokken bij onze dochter maar ook ’s avonds en in het weekend kan ik vragen stellen. Dat is zo fijn.” 

U moet als ouder een goed gevoel hebben bij de persoon waar u uw belangrijkste bezit achterlaat. Ik hoop dat ik voor u die persoon kan zijn en nodig u dan ook graag uit voor een kennismaking.

1. Veilige en kindvriendelijke omgeving

Ik heb een goedgekeurde en veilige woning. Mijn eigen kinderen zijn nog jong, dus er is volop speelmogelijkheid en materiaal.

2. Gediplomeerd en ervaren

Ik heb de opleiding pedagogische medewerker afgerond. Dat is een hoger niveau dan een gemiddelde gastouder heeft. Hierdoor en door mijn ervaring in de kinderopvang kan ik een goed advies geven en weet ik wat ik wel maar vooral ook niet wil in mijn opvang. Daarnaast ben ik afgestudeerd kind-en gezinscoach en heb ik meerdere verdiepingscursussen en opleidingen gevolgd. Denk aan o.a.; kindertekeningen analyseren, peuterdans, hoog gevoeligheid bij kinderen en kindervoedingsadviseur. Ik vind het leuk en belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen om zowel ouder als kind zo een nóg prettigere opvang periode te laten beleven en indien nodig meer te kunnen bieden dan “alleen” het opvangen van het kind.

3. Voorschoolse Educatie en Ontwikkelingsgericht

Ik ben niet van de vaste thema’s, dit past niet bij mijn visie. Ik werk wel eens een dag met één thema maar niet een hele periode. Ik vind het belangrijk in te spelen op de belevingswereld (en ontwikkeling) van het kind, ieder kind uniek. Dit doe ik door ontwikkelingsgericht met de kinderen bezig te zijn. Ik laat ze vrij in het ontdekken en beleven. Wanneer u voor Koeties Gastouderopvang kiest zal uw kind op een speelse en ongedwongen, niet voorgekauwde voorschoolse educatie aanbod krijgen, een prettige basis voor de toekomst.

“Tijdens je werk af en toe een foto ontvangen van je kind die heerlijk speelt, is echt een cadeautje!” 

4. Flexibele opvang + nood opvang

Ik ben flexibel en alles is bespreekbaar. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag geopend van 7.00 – 18.00 uur. Heeft u buiten deze dagen en tijden op een ander moment opvang nodig zoals in het weekend of af en toe op woensdag of vrijdag. Ik bespreek het graag met u. Ook vakantie en noodopvang is bespreekbaar. Het voordeel van mijn opvang is dat u niet met dagdelen zit. U betaalt dus nooit onnodig teveel.

5. voeding en opvoeding

Ik heb mezelf verdiept in het moderne, positief opvoeden. Ik zal een kind niet snel straffen of naar een kind schreeuwen, nee… positief benaderen! Dit zorgt voor een fijne band en een prettige sfeer.  Mijn opvang is rustig, daardoor ook erg geschikt voor een gevoelig kind of een kind met extra zorg. Daarnaast vind ik gezonde voeding belangrijk. Kinderen krijgen bij mij voornamelijk fruit en rauwkost, er zijn uitzonderingen en ik vind het leuk om kinderen met verschillende smaken kennis te laten maken.  Ondanks dat ik heel bewust met voeding bezig ben krijgen de kinderen ook af en toe iets lekkers. Ik vind het ook erg gezellig om samen met de kinderen iets te bakken ♥