Kinderen van 4 - 13 jaar bij Koeties Gastouderopvang

Rustige omgeving

Ik kan me heel goed voorstellen dat je na een lange schooldag geen zin hebt in drukte om je heen of nog van alles moeten. Daarom creer ik binnen mijn opvang een sfeer waarin BSO kinderen zelf hun gang kunnen gaan. Niks moet, veel mag zeg ik daarom altijd tegen ze. Willen ze knutselen, een spelletje doen, even lekker niksen of naar buiten. De keus is aan hun.

Persoonlijk contact

Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk. Er is altijd ruimte voor een praatje of een spelletje. Door de kleinschaligheid van mijn opvang kan ik dit bieden en zo een fijne vertrouwensband opbouwen. Ik ben altijd aanwezig er is geen verandering in leidsters. ​

Kleinschalig

Ik mag maximaal 6 kinderen opvangen. Ik hoor van veel ouders terug dat hun kind het op de reguliere buitenschoolse opvang te druk vindt. Dan is een Gastouder zeker een optie. Veel kinderen vinden de rust die er binnen mijn opvang is erg prettig. ​

Ritme

Voorschoolse opvang is van 7.15 – 8.30. De kinderen spelen meestal aan tafel tijdens dit moment. Kleurplaten en tekenen zijn dan favoriet. Maar is kan natuurlijk voor iets anders gekozen worden.

 

Naschoolse opvang is van 15.30 – 18.30 mogelijk. De kinderen krijgen eerst iets te drinken en een tussendoortje. Daarna mogen ze zelf kiezen wat ze willen doen. Binnen of buiten, alles is mogelijk. Rond 16.45 zet ik meestal nof wat rauwkost op tafel.

Rond 17.00 uur ruimen we op wat we niet meer gebruiken en daarna mag de televisie even aan.

buitenschoolse opvang Druten

Heb je nog vragen?