GGD goedgekeurd!

GGD goedgekeurd!

Afgelopen 30 november was het zover… het moment waar ik al dagen naar toe leefde.. De GGD kwam!
Soms lees ik dat collega gastouders dit heel spannend vinden, dat kan ik begrijpen, er hangt toch best wat van die ene persoon en dat ene moment af. Maar ik keek er naar uit. Ik geloof in wat ik te bieden heb en geloof er ook in dat de GGD er niet is om iemand naar beneden te halen. Het is hun taak om ervoor te zorgen dat de rotte appels wegvallen, dat er aan de regels gehouden wordt EN dat de gastouder en omgeving kundig en veilig zijn voor het opvangen van kinderen. En zeg nu zelf? Dat willen we toch allemaal? 

Koeties Gastouderopvang: Vertrouwen in eigen kunnen

Ik sta 100% achter mijn Koeties Gastouderopvang, ook in Druten! Ik heb vertrouwen in mijn kennis en kunnen en sta helemaal achter mijn visie. Daarnaast weet ik dat de opvanglocatie schoon, rustig en veilig is. Niks te vrezen dus! En mocht er eens iets niet helemaal in orde zijn zou ik echt wel de ruimte krijgen dit aan te passen. Dus ook dan is er nog niks aan de hand. 

Na een heel gezellig gesprek over pedagogisch handelen, beleid en visie werd er een rondje door het huis gelopen. De inspecteur had haar beeld gevormd en gaf direct aan dat ik groen licht zou krijgen. Ze vond mijn kennis zeer goed, mijn visie mooi en de ruimte zeer prettig. 
Woorden waar ik heel blij van word natuurlijk 🙂 

Koeties Gastouderopvang in Druten loopt vol

Nu ben ik nog trotser op wat wij bereikt hebben. Komende week is het eindelijk zo ver:

Koeties Gastouderopvang gaat open!!!!!!!!!!!! 

Vol trots kan ik meteen vermelden dat ik vol zit. 
Geen dag is hetzelfde, het kan zomaar veranderen en heb ik wel weer ruimte. Dus zoekt u opvang? Informeer gerust even 🙂