Koeties bestaat 5 jaar

in april 2013 hakte ik de knoop door en nam ik een (voor mijn gevoel) dapper besluit. Ik wilde kinderopvang vanuit mijn eigen woning gaan verzorgen. In de vorm van Gastouderopvang wilde ik aan de slag om mijn visie door te voeren. Ik wilde werken met kinderen en doen waar ik goed in ben. Koeties Gastouderopvang was geboren. 

Uiteindelijk was het 1 september 2013 zover! De deuren van Koeties Gastouderopvang gingen open. De eerste opvang dag was een feit. 
Inmiddels is er veel gebeurd, na 4 jaar in Ewijk zijn we in november 2017 verhuisd naar Druten. 

1 september 2018 bestaat Koeties Gastouderopvang dus vijf jaar. 
Dit gaan we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De gezinnen die momenteel gebruik maken van mijn opvang hebben allemaal een uitnodiging ontvangen. Wij kijken er al erg naar uit!