Koeties Gastouderopvang gaat 11 december open in Druten!

Na vier ontzettend drukke weken waarin de tijd vooruit vloog en we elke dag weer trots de dag afsloten om alles wat er die dag weer gedaan was kunnen we eindelijk zeggen dat we klaar zijn! Dat is maar goed ook, ik was er klaar mee! Wat een rommel hebben we moeten doorstaan, veel tegenvallers en ontzettend veel fijne momenten met lieve vrienden en familie die ons kwamen helpen. Er is ontzettend hard gewerkt, als je ziet wat er in die 4 weken gebeurd is. Niet normaal! 

Koeties Gastouderopvang is klaar!

Maar we hadden een doel! Ik wilde zo snel mogelijk weer mijn werk kunnen doen, kindjes vermaken en op zien groeien wanneer de ouders aan het werk zijn. Ik mis het echt! Ondanks dat ik het erg moeilijk vond om in Ewijk te sluiten ben ik heel blij met de keus dat Koeties Gastouderopvang naar Druten is gegaan. Onze meiden zitten inmiddels alweer ruim ’n maand op ’t Geerke in Puiflijk en hebben het er zo naar hun zin, ze zijn ook heel trots en blij met het nieuwe huis. Een juiste keus voor ons alle 4 dus. 

Natuurlijk wil ik met jullie de opvang ruimte delen. Daarom gooi ik op 16 december van 14.00 – 16.00 uur de deuren open! Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen, vragen te stellen en wie weet wel een kennismakingsgesprek in te plannen! Steenakker 9 te Druten is ons adres. 

Wat ik had gehoopt, maar niet had verwacht is dat de opvang zo snel aandacht kreeg en ik alleen nog op maandag en donderdag één plekje vrij heb. Dus hebt u interesse? Wees er op tijd bij 🙂  Reserveren voor een ongeboren kindje is mogelijk wanneer de uitgerekende datum voor april 2017 ligt.

En dan nu met trots een aantal foto’s 🙂