Koeties Gastouderopvang gaat naar Druten!

Koeties Gastouderopvang gaat naar Druten

Soms loopt alles anders dan de bedoeling was. Als je een kind hebt ben je dat langzaam aan wel gewend geraakt. Want met kinderen is geen dag hetzelfde en loopt een planning soms volledig in de soep. Ik ben iemand die hierin snel kan schakelen en hier goed op kan inspelen. Echter lopen dingen soms zo onverwachts anders dat zelfs ik moeite heb met schakelen. Dat was afgelopen dagen bij mij het geval.

Ons huis is verkocht, wij blij! Meteen op huizenjacht… HELP! Er staat niks in het fijne Ewijk… Wat nu? Ik heb hier in Ewijk zo ontzettend veel opgebouwd in de (bijna) 4 jaar dat Koeties Gastouderopvang open is. Veel kindjes hebben hier de dag mogen doorbrengen, ouders lieten ze vol vertrouwen achter, terwijl de papa’s en mama’s gingen werken. Ze zijn hier opgegroeid, mijn eigen kinderen zijn hier geboren….

Ik heb hard gewerkt aan mijn trots, mijn opvang, ik heb altijd vol gezeten en steeds meer mensen weten (in Ewijk) wie Koeties Gastouderopvang is. Verhuizen naar een ander dorp zou niet alleen voor mijn gezin maar ook voor mij en mijn opvang veel betekenen…. De kindjes waar ik na al die jaren zo’n fijne band mee opgebouwd heb, de ouders waar het contact zo prettig mee is en natuurlijk ook een inkomen dat weg valt. Mijn hoofd draaide overuren en ik liep dagen lang met hoofdpijn rond. Maar daar stond hij dan…. In Druten wel te verstaan…. het huis dat perfect voor ons is. PANIEK!

We besloten dat we deze kans moesten aannemen, hoe vervelend dit ook voelde richting mijn opvang en de gezinnen die gebruik maken van mijn opvang. Deze stap zou ons brengen naar het dorp waarvan we wisten dat we daar ooit naar toe wilde, zou ons gelukkiger maken dan we al zijn. Dit moesten we doen… Met pijn in mijn buik heb ik alle ouders gebeld, begripvolle reacties volgde. Zo fijn! Wat ben ik hier dankbaar voor

Knoop is doorgehakt, vanaf november Kinderopvang in Druten

De knoop is door, overal is het bekend: Koeties Gastouderopvang gaat naar Druten! Ewijk gaat een gastouder kwijt raken en Druten krijgt er een gastouder bij! Ik ben blij met deze stap en probeer het vervelende gevoel dat soms op komt weg te stoppen. In Druten gaan we vanaf november een nieuwe start maken. Er gaan nieuwe gezinnen komen, nieuwe vriendschappen ontstaan tussen de kindjes en ook onze meiden zullen een grote verandering in gaan. Ze gaan nieuwe klasgenootjes krijgen.

Er zullen zeker nog vele mooie herinneringen gemaakt gaan worden tot 1 november. Wat ga ik extra genieten van al deze blije, lieve en zo vertrouwde kindjes  Vandaag vroegen mijn meiden nog of al die kindjes van Koeties wel zo ver wilde rijden… Toen ik ze vertelde dat deze kindjes (op 1 kindje na) niet mee kunnen moesten ook zij even schakelen….