Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden bij Koeties Gastouderopvang

 

Dagopvang is een vorm van kinderopvang voor kinderen van nul tot en met vier jaar. Als gastouder vang ik uw kind op tussen 7.00 – 18.30 uur. Uw kind zit in een groepje van maximaal 6 kinderen (waarvan er 2 schoolgaand zijn dus alleen buitenschooltijden om aanwezig). 

 

Buitenschoolse opvang is er voor schoolgaande kinderen van vier tot dertien jaar. Ik haal kinderen op van basisschool ‘t Geerke te Puiflijk. Tijdens schoolweken is er opvang van 7.00 – 8.30 en van 15.30 – 18.30 uur. In schoolvakanties en/of vrije dagen van school kunnen uw kinderen de hele dag bij Koeties spelen.

Alleen vakantieweken of juist alleen schoolweken is ook bespreekbaar. 

 

Heeft u alleen in de vakanties opvang nodig? Dat is bij Koeties Gastouderopvang Druten ook bespreekbaar. Dit is afhankelijk of de bezetting dit toelaat. 

Informeert u hierover geheel vrijblijvend even naar via het contactformulier.

 

Heeft u flexibele opvang nodig? Ook dat kan bij Koeties Gastouderopvang Druten. Dit is mogelijk voor kinderen van nul tot vier jaar. De openingstijden van Koeties Gastouderopvang zijn 7.00 – 18.30 uur. Hier kan indien de agenda en bezetting dit toelaat vanaf geweken worden.