Ik ben Mandy Frederiks, getrouwd met René en trotse moeder van onze tweeling Ninthe en Fenne (2012). 

 

Al van kleins af aan weet ik dat ik met kinderen wil werken. Na mijn snuffelstage bij een kinderdagverblijf op mijn 15e wist ik het zeker. Inmiddels ben ik al ruim 18 jaar werkzaam in de kinderopvang waarvan de laatste 8 jaar als gastouder. 

 

Wij wonen sinds 2017 weer in Druten na een kleine 10 jaar te zijn uitgeweken naar Ewijk.

Op de steenakker hebben wij een fijn thuis gecreëerd. Niet alleen voor onszelf maar ook voor kindjes die bij ons in de opvang komen spelen.  

 

Aan de woonkamer zit een gezellige speelkamer waar we heel veel fijne speeluurtjes en eetmomenten beleven.

 

Het speelgoed aanbod in mijn opvang is beperkt en bestaat voornamelijk uit open eind speelgoed; speelgoed dat fantasiespel stimuleert zodat kinderen hun eigen spel creëren. Mijn ervaring is dat kinderen met minder speelgoed beter tot spel komen dan wanneer er een ruim aanbod is.

 

Naast mijn werkzaamheden als gastouder ben ik enkele jaren geleden gestart als hsp-coach in mijn eigen praktijk waar ik kinderen en vrouwen begeleid die vastlopen in hoogsensitief zijn. Waarom ik werkzaam ben als hsp-coach?

 

Ik ben zelf hoogsensitief en heb twee hoogsensitieve dochters. Als ervaringsdeskundige ging ik steeds meer gezinnen adviseren over hoogsensitief zijn, emoties en prikkelverwerking bij kinderen dat was het ontstaan van Feelings coaching.